Viime vuosien parhaimmat autot

Parhaimmat autot viime vuosina

Nykyään lähes kaikki autot ovat hyviä ja turvallisia, silti niistä löytyy eroja sekä laadussa että ominaisuuksissa. Alla lista erilaisista korkeat kiitokset saaneista autoista:

  • Audi R8 V110 S tronic.

2014 markkinoille tullut Audi omaa coupe-tyyppisen rungon, luksussisustan sekä korkean suorituskyvyn.

  • Bentley Continental GT Speed

Myöskin 2014 markkinoille tullut Bentley on kuvattu yhdistelmäksi Lamborghinin voimaa ja Range Roverin säänkestävyyttä.

  • Mazda MX-5 Miata

Tämä avoauto on tullut markkinoille vuonna 2016 ja sen muotoilu sekä ajamisen dynaamisuus ovat omaa luokkaansa, peitoten kriitikkojen mielestä helposti saman kategorian muut tulokkaat.

  • Ferrari 458 Spider

Vuonna 2014 markkinoille ilmestynyt avoauto on saanut erityistä kiitosta kauneudestaan ja suorituskyvystään.

  • Dodge Challenger Scat Pack

2015 ilmestynyt Dodge on laatuunsa nähden edullinen. Sen suunnittelu on huippuluokkaa ja auto omaa 485 hevosvoimaa.

  • Honda Fit EX-L

2015 vuonna tullutta Hondaa on kehuttu sen käytännöllisyydestä ja ympäristöystävällisyydestä. Kiitosta on tullut myös tyylikkäästä ulkomuodosta, joka on yllättänyt monet kriitikot. Auton sanotaan täyttävän kaikki kategoriansa tarpeet.

  • Volkswagen Touareg TDI Sport

Tämä Volkswagenin dieselauto ei ole uusimpia, se tuli markkinoille vasta 2014. Kriitikkojen ja testien mukaan se on kuitenkin laadultaan ja ominaisuuksiltaan hintaansa nähden luokkansa paras.

  • Audi S3

Vuonna 2015 julkaisun auton sanotaan sisältävän normaalin A3 ominaisuudet yhdistettynä urheilullisempaan ajokokemukseen ja suoritukseen.

Uusia autoja tulee markkinoille yhä tiuhempaan tahtiin autonvalmistajien kilpaillessa kuluttajien suosiosta. Osa vanhoista kestosuosikeista säilyttää paikkansa ja osa uusista autoista peittoaa vanhat hyvin nopeasti sekä ominais7564339792_b5454fa98f_buuksiltaan että luotettavuudeltaan. Kuluttajilla on nykyään yhä selvempi käsitys mitä he haluavat ja tarvitsevat autoilta ja automerkkien on tunnettava yleisönsä ja luotava tuotteita jotka vastaavat kysyntää.

Luksusautoille on omat markkinansa, samoin perheautoille, molemmissa haetaan sekä samojen että erilaisia ominaisuuksia. Yhä korkeammalle on nousemassa kuluttajien tietoisuus autoilun vaaroista ja sen ympäristöystävällisyydestä, tähän vastaten useammat merkit tarjoavat jo luontoa säästäviä ajoneuvoratkaisuja.

Lakien tiukentuessa turvallisuus on entistä tarkemmassa syynissä ja uusien autojen on täytettävä aina vain tarkempia kriteereitä. Varmaa on se että jokaiselle kuluttajalle löytyy sopiva auto kunhan sen etsintään käyttää aikaa ja on valmis maksamaan enemmän laadusta.

 
 

More Posts in henkilöautot