Tietoa sivustosta ja sen sisällöstä

Sivusto käsittelee auton ostoon ja hankintaan liittyviä kysymyksiä ja ongelmia. Se antaa neuvoa ja ohjeita tulevilla autonomistajille siihen, minkälainen auto kannattaa hankkia ja minkälaisia vaihtoehtoja hankinnalle löytyy.

  • Viime vuosien parhaimmat autot

Tässä osiossa käsitellään viime vuosien palkituimpia ja kehutuimpia autoja. Autot vaihtelevat luksusautoista aina tavallisiin henkilöautoihin asti.

  • Autoilun historiaa Suomessa

Osa kertoo siitä kuinka autot saapuivat Suomeen ja millaista autoilu ensimmäisinä vuosina oli. Tietoa saa myös suomalaisen autoilun kehityksen vaiheista ja lain muuttumisesta autoilun yleistyessä.

  • Käytettyä autoa ostaessa

Kun hankitaan käytettyä autoa, on otettava moni asia huomioon. Sivun tarkoitus on tähdentää niitä tärkeitä kohtia, mitkä on huomioitava ennen auton ostamista. Käytetyissä autoissa piilee aina oma riskinsä, mutta huolellisella perehtymisellä voi löytää itselleen hyvän menopelin ja edullisesti. Vihje! Varmista, että käytetty auto on CARFAX-ohjattu. Lue lisää https://toveksbil.se/personbilar/sok-bilar-i-lager/ (ruotsalainen)

  • Uuden auton hankkiminen

Jos käytetyn auton hankkiminen ei miellytä kuluttajaa on vaihtoehtona aina uuden auton ostaminen. Tämä tulee verottamaan kukkaroa enemmän ja siksi onkin tärkeää perehtyä kunnolla sekä markkinatilanteeseen että eri autokauppojen ja -merkkien tarjoamiin mahdollisuuksiin.

  • Uusi auto vastaan käytetty auto

Jos on vielä epäselvää, aikooko kuluttaja hankkia käytetyn vai uuden auton, kannattaa tutustua sivun tarjontaan. Sivulla vertaillaan uusien ja vanhojen autojen etuja ja huonoja puolia.

  • Liisaaminen, mitä se on?

Tämä auton hankintbmw-i8-luxury-caratapa oli ennen vain yritysten suosiossa, mutta se on kasvattamassa myös yksityisten henkilöiden suosiota. Sivusto kertoo mitä liisaaminen, eli leasing, tarkoittaa, miten sopimus solmitaan ja mitä pitää ottaa liisauksessa huomioon.

Näihin ja moniin muihin aiheisiin sivusto pyrkii antamaan vastauksia ja valottamaan automaailman saloja. Erityisesti ensimmäistä autoaan hankkivat ajajat ovat usein hiukan hämillään tarjonnan runsaudesta eikä kaikkia oikeita kysymyksiä tule aina esitettyä. Oli hakusessa sitten Smartti tai metsässä kulkeva maasturi, löytyy sivustoltamme arvokasta tietoa niiden hankintaa koskien.